Mechatronic Machinery

We-Jump

Voor de klant We-Jump heeft Mechatronic Machinery verschillende toffe projecten mogen doen. Bij de bouw van het trampolinepark wilde We-Jump een unieke foampit bouwen van een van de silo's die in het pand aanwezig waren. Voor de realisatie van deze foampit moest een constructie worden bedacht waarbij de 'toekomstige springers' vanaf verschillende hoogtes in de foampit zouden kunnen springen. Daarbij werd ook nog een bodemtrampoline toegevoegd aan het ontwerp vanwege de veiligheid voor de 'springers'.

Samen werd zo een idee gemaakt hoe het er precies uit moest komen te zien en niet veel later was de constructie geheel in 3D uitgewerkt. Daarna werd het geheel gerealiseerd en geïmplementeerd tijdens de bouw van het trampolinepark. Nu kunnen de 'springers' genieten van deze veilige en toffe foampit en heeft We-Jump een uniek en op maat gemaakte constructie waarbij het zich onderscheidt van andere trampolineparken.

Tijdens de vlotte samenwerking, borrelde er allerlei nieuwe ideeën naar boven met betrekking tot de aankleding van het lounge gedeelte van de trampoline hal. Het idee was er om deze lounge een industriële aankleding te geven. Hieruit kwamen de ideeën om een industriële bar/toonbank te bouwen en om industriële tafels te bouwen. Ook deze werden weer eerst 3D ontworpen en vervolgens gerealiseerd tot een eindresultaat waar beide bedrijven trots op zijn!